Rólunk

A Wameleon csapata egy olyan lehetõséget ajánl számodra, ami a vállalkozásodat és bármi egyébb tevékenységedet sikeresebbé teszi szempillantások alatt. Egy rendkivul arculattot mutathatsz meg magadról a világ felé.

Kiemelkedõ tagjai a csapatunknak több szakterületen is jeleskednek mint a print design, vektorgrafika, digitális marketing, ceruza illusztráció, logótervezés, branding, arculattervezés. Egy nagyon fiatalos, dinamikus csapat vagyunk és szeretünk mindig új embereket megismerni, a gondolkodásunk friss és mivel külömbözõ emberek vagyunk ezért rengeteg rajz és grafikai stílust tudunk képviselni egyidõben.

A Kisvállalkozások Design Partnere

A legtöbb vállakozás elindítása során, az egyik legnagyobb gondot az arculat építése jelenti, ehhez pedig designerre van szükség, ami valljuk be, nem egy olcsó és nem konfliktusok nélküli folyamat. Erdélyben pedig ez a folyamat még ennél is szomorúbb. Ma a kezdővállalkozások korát éljük, és nap mint nap több vállalkozás indul útnak akiknek segítségre van szükségük, de nincs itthon elég segítő kéz.

rólunk

Mi a csapatunkat arra képeztük ki, hogy, a lehető leghatékonyabban szolgáljuk ki az Erdélyi kezdő- és kisvállalkozásokat, a kezükbe adjunk egy használható arculati csomagot és rengeteg jótanácsot, mellyel neki indulhatnak a nagyvilágnak. Levesszük azt a terhet a vállukról, hogy folyamatosan grafikust keressenek, nyomdákat kutassanak, de mégis megfizethető áron, hiszen egy kezdővállalkozásnak van a legkevesebb költségvetése brandingre/arculatra.

Ha te is hasonló cipőben jársz, próbálkozz nálunk.